Cili in Papers on tour!

Idag var det scrapmässa på Sundspärlan i Helsingborg och givetvis var vi där med allt vad det innebär. Det var en hektisk dag med mycket demos och prat med trevliga scrappare och en och annan äkta man som följde med och bar påsar. 😉

Vi passade på att demonstrera Tonic studios kantstans-system på mässan och det var verkligen nåt som gick hem hos alla scrappare. Vi kommer inom kort köra en liten demo här i bloggen också. Jag ska försöka mig på att göra min första videopresentation av just dessa kantstansar, så håll utkik efter det 🙂

Jag passade givetvis på att ta några bilder i vår monter för att via hur mycket smarta förvaringslösningar och skojiga produkter vi har i sortimentet. Det kan vara svårt att få den förståelsen bara av en webshop.

Och när jag ändå är inne på ämnet butik så har ni väl inte missat att Cili in Papers flyttar till en ny stor och fin butikslokal? Det blir en hejdundrande invigning den 9:e april med fina erbjudanden och kanske en eller annan utlottning. Så håll utkik på hemsidan och i bloggen efter mer information.

Nu ska jag krypa till kojs efter en rolig men totalt utmattande dag men inte innan jag hunnit säga TACK till alla er som besökte oss på Helsingborgsmässan!

/Malin

Det här inlägget postades i Allmänt, Förvaring, Inspiration, Verktyg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *