Ordning och reda…

När jag scrappar försöker jag alltid att göra något som jag faktiskt har nytta av och därför vill jag dela med mig av den här altrade boxen. Jag gillar ju att baka och laga mat lika mycket som jag gillar att scrappa och jag har en tendens att samla på mig massor med lappar med recept jag vill prova. De många små lapparna blir alltid liggande lite överallt och det händer till och med att de försvinner innan jag ens hunnit prova dem, men nu ska det bli ändring på det.

Boxen är en låda som stängs med en magnet som jag plockat upp någonstans. Jag håller alltid utkik efter saker man kan altra. Jag klädde lådan med papper från October Afternoons kollektioner  Modern Home maker och Thrift Shop. Jag gillar verkligen hur man kan mixa och matcha alla October Afternoons papper tillsammans.  Jag har dock försökt hålla den ”platt” eftersom den ska stå bland alla mina kokböcker i köket.

Jag tycker att en liten söm på sina ställen lyfter de flesta alster och gör att de ser lite mer arbetade ut. Just dessa bosktavsstickers kommer från mina egna gömmor men jag vill passa på och tipsa om dessa superfina alfabeten.

Jag bara älskar Hero Arts Stämplar, just här har jag använt ett clearstampsset som heter Yummy Treats.

Jag gillar verkligen 50-tals känslan på pappren i Modern Home Maker, och arket med stickers som matchar kollektionen är superläckert. Jag valde att sätta en av stickersen på distanskuddar för att den skulle ”poppa” lite mot det övriga.

Tja, det var väl allt jag hade att visa idag, Tack för titten!

/Malin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *