Vi gifter oss

Idag vill jag visa upp mina egna bröllopsinbjudningar. Vi, min ”S” och jag, bestämde förra sommaren att vi skulle gifta oss och jag har sedan dess letat efter ett visst papper till våra inbjudningar. Jag hade köpt mig ett papper för länge sedan och gjorde en testinbjudan och när vi tillslut bestämde oss för ett papper blev det ju givetvis just det mönsterpappret vi valde.

Men då uppstod ett litet problem, det fanns inte att få tag på. Jag kollade scrapbutik efter scrapbutik men ingen hade det hemma eller kunde få tag på det. Så jag vände mig till Cili in Papers och efter lite detektivarbete kunde Cicci ta hem alla papper jag behövde till mina inbjudningar.

Vad jag vill säga med det är att om det är något speciellt du letar efter i scrapväg, oavsett om det är papper, verktyg eller förvaring så ska du inte tveka att höra av dig till Cicci. Hon kan fixa det mesta 🙂

Jag vill också med det här inlägget tacka för mig. Min tid räcker inte riktigt till med jobb och bröllopsplanering och allt annat som händer i vardagen så jag slutar nu mitt uppdrag som inspiratör här hos Cili in Papers.  Tack Cicci, Maya och Karin för den här tiden det har varit superkul.

Kram Malin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

4 svar på Vi gifter oss

  1. Ziro skriver:

    Vad fina inbjudningskort du har gjort!

  2. snojbi skriver:

    Fina inbjudningskort

  3. FINA!! + Önskar er en alldeles underbar dag!!!

  4. Maya skriver:

    Underbara inbjudningar! Lycka till med allt, det blir tomt i bloggen utan dig! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *