Cirkelkort

Ett enkelt och snabbgjort kort gör du lätt med spillbitar av dina favoritpapper och en cirkelstans i valfri storlek.

IMG_5170

Det är bara att stansa så många cirklar du behöver, jag fäste mina med min Zig 2-way penna, jag lät bara limmet torka innan jag fäste cirklarna så att jag kunde flytta runt dem tills jag var nöjd. Jag använde Tim Holtz-linjalen till hjälp för att rada upp dem i prydliga rader. Sen sydde jag fast dem med symaskinen. Jag kan tänka på massor av varianter på detta kort. Det är bara att stansa upp alla småbitar som ligger och skräpar!

IMG_5171

Kanterna på cirklarna har jag färgat in med distresser så att de står ut lite mer mot pappret.

IMG_5172

En knapp med rosett får piffa upp lite så att kortet blir lite roligare.

Det är perfekt att använda upp sina spillbitar på detta sätt. Har man en Cricut eller annan elektronisk skärmaskin så är de också jättebra att använda för att bli av mied lite spill. Det är ju perfekt om man kan få ut så mycket som det bara går från sina favoritpapper.

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *