Mors dagskort

På söndag är det ju mors dag om någon har missat det. Jag har gjort ett kort till min lilla mamma och till det har jag använt en hel massa nya leksaker.

IMG_5179

Jag har nyligen blivit lycklig ägare till en Silhouette SD, en elektronisk skärmaskin. Den fungerar lite som en skrivare fast istället för att skriva ut så skär den ut. man kan även köpa till pennor så att den kan skriva också och göra av annat roligt, men det kan jag visa en annan gång. Jag tycker att det är jätteroligt att kunna skära ut nästan vilken font som helst som jag har på min dator. Här har jag skurit ut rubriken. Bladen till rosorna har jag också skurit ut  med Silhouetten.

IMG_5181 

Den fina kanten har jag stansat ut med Tonic Studios jätteroliga stanssystem. Man kan välja mellan olika varianter på kanter och kombinera med fina accenter, här har jag valt en spetsig scallop och söta blommor. Med bara några olika varianter så kan man variera sig massor, jag gillar dem verkligen!

IMG_5182

Motivet har jag målat med mina nya Copic Sketch. Såna hittar du inte i shoppen, men vill du ha ett speciellt paket så kan Cicci ta hem dem åt dig om du mailar henne. Jag tycker verkligen om penselspetsarna på dem, de liknar de som finns på tombowpennorna men Copics är alkoholbaserade liksom ProMarkers är.

Glöm inte att fira era mammor ordentligt nu. Och är ni mammor så får ni se till att bli firade. Jag har på sonens order skrivit in mors dag i kalendern så att han vet när han ska fira mig. Han håller stenkoll på detta och har lovat att påminna både sin pappa och lillasyster. Tur att det är ordning på någon i huset 😉

Det här inlägget postades i Inspiration, Verktyg. Bokmärk permalänken.

1 svar på Mors dagskort

  1. snojbi skriver:

    Snyggt kort.
    Det stanssystemet måste jag kolla in när jagkommer till butiken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *