Söta kort med Tonic Studios!

Här kommer tre små kort där jag använt Tonic Studios underbara stansar:

Ytterkanten på det första kortet har jag med hjälp av boarden placerat mina fjärillar med exakt lika avsånd och på det andra kortet har jag med hjälp av boarden kunnat kombinera den runda kantstansen och den söta accent stansen med fjärillar! Med bara några få av dessa förhållandevis billiga stansar blir variationsmöjligheterna oändliga!!!

Dom små utstansade fjärillarna är  dessutom alldeles underbara att sedan dekorera andra kort med!!! Till bandet har jag använt medium punchen och fördelen med Tonics system är att du får dom precis så tätt eller glest som du själv vill!!! Avståndet blir exakt eftersom du tar hjälp av medarna på boarden.

Detta var allt från mig idag, ses snart igen!

Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *