4 Juli är snart här!

Tänkte att jag  inte är ensam om att ha vänner i USA som med all säkerhet skulle uppskatta ett 4th of July kort från Sverige så till idag har jag gjort ett med underbara papper från BoBunny. Helt suveränt block i 6×6 med jättefina mönstrade blå, röda och vita papper som alla matchar varandra!

Sedan stansade jag ut en Spellbinders Label 10, och stäplade den – du har väl inte missat att CiLi har jätte fina stäplar som matchar dina spellisar perfekt – spellbinders matching – om ska du kolla HÄR!!!

Stansade ut bokstäver till Liberty med mina gamla QK, men hos CiLi finns ännu läckrare varianter, typ Tim Holtz olika alfabeten!

Lite band och lite kraft och voilá!!!

Ha en bra dag!

Karin

http://peppermintpattys-papercraft.blogspot.com/

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *