Bröllops Kort!

För många är det säkert hög tid att göra bröllopskort så idag får ni förslag på ett enkelt, men ändå elegant och ganska sött kort:

 

Jag har stämplat två fjärillar ur ett av mina favorit set från Hero Arts; Antique Engravings och färglagd dom i rosa och ljusblått och satt dom på en label som jag stansat ut med en Spellbinders Nestind die (label 10). Bakgrundspappret är från Cosmo Crickets Mitten Weather och forever stämpeln är från Hero Arts (the F-set) och de enda ”embellisarna” jag tyckte behövdes var tre Pearls.

 

Ha en bra dag!

Karin

http://peppermintpattys-papercraft.blogspot.com/

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

1 svar på Bröllops Kort!

  1. Elin skriver:

    Underbart kort! Jag ska nog prova idén! Kramar Elin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *