Enkelt skjortkort med Silhouetten

En del dagar vill inte inspirationen riktigt infinna sig. Jag behövde ett kort till min pappa som fyller år men just kort till män är lite svåra för mig. Jag tog en liten genväg och gjorde ett skjortkort med hjälp av Silhouetten.

IMG_5415

Ett skjortkort är inte alls svårt att knåpa ihop för hand heller, men det är väldigt smidigt att slippa mickla med att få till slipsens form och sånt. I efterhand har jag piffat till kortet genom att färga in kanterna med distresser, gjort en liten ficka med matchande näsduk som tittar fram, fäst en liten knapp och sytt lite snygga sömmar här och där.

IMG_5417

I Silhouette studio kan man ladda hem massor av kort som är redo att skäras ut och piffas till efter tycke och smak. Bra och praktiskt när man har bråttom.

Hoppas du fått lite inspiration, min börjar hämta sig igen efter att ha försvunnit under semestern. Det är svårt att ta sig till scrapbordet på sommaren men det positiva med att augusti närmar sig är ju att kvällarna blir längre och det blir mer tillfällen att slå sig ned med några fina papper och stämplar och bara vara. Det kan man ju alltid trösta sig med om det som för mig känns lite tungt att gå tillbaks och börja jobba efter semestern 😉 Ha det gott till nästa vecka!

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *