Odds and Ends!

Egentligen skulle jag visat ”Masking” idag, men det får bli näste vecka, jag bara måste visa er två kort jag precis gjort med Cosmo Crickets senaste serie; Odds and Ends – helt underbara vinage papper i läckra färger och mönster. Jag använde 6×6 blocket och trots att det är litet finns alla fina labels, border och etiketter med (se nedan) . Ett av papprena  är fullt av sentiments och quotes och är fint i sig, men också helt suveränt att klippa isär och använda till kort eller LO.

Övrigt material jag använt till mina kort; October Afternoons papper, cardstock, distress ink (walnut stain)

Ses nästa vecka igen då det blir Masking (-;, / Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

1 svar på Odds and Ends!

  1. Elin skriver:

    Jättefina kort! Åh vilken underbar papperskollektion 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *