Snabba och söta anteckningsböcker.

Ibland vill jag ha ett litet projekt att pyssla med mellan de större. Nåt som jag inte behöver tänka så mycket medan jag gör och som går fort. Då är Silhouetten min bästa vän. Jag gjorde små fickanteckningsböcker från en mall som jag laddade hem från Silhouette store. Om man inte vill lägga pengar på mallar så finns en gratis mall per vecka att ladda hem. Det är också rätt lätt att göra egna mallar om man har tid och lust. Självklart går dessa anteckningsböcker också att skära ut för hand och vika, men som sagt. Jag gillar att växla med saker som “gör sig själva”.

IMG_5485

Även swirlen och bokstäverna är utskurna med Silhouetten. Man kan skära ut i princip vilket typsnitt som helst som du har på datorn. Detta är min favoritfont som heter Pupcat och går att ladda hem gratis på Dafont. Det är för övrigt en rolig site om man som jag älskar typsnitt så kolla in där om du behöver nåt speciellt till ett projekt. Kanterna är infärgade med distresser, det gör jag nästan på allt. Lite bling hittade jag i gömmorna också och en bandstump.

IMG_5486

Insidan har en bunt papper som är fasthäftade. Cirka 15 st går bra att häfta fast innan det blir för tungt för min häftapparat att komma genom, det blir ingen roman men räcker gott att ha i handväskan för att kunna skriva ned något som man inte får glömma.

Kanske en snabb present till någon glömsk person? De var i vart fall roliga att göra och gick fort. Jag använde långa spillbitar av papper som låg i spillhögen och vanliga kopieringspapper till blocket.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *