Bröllopskort i vitt

Min yngsta bonussyster har gift sig i sommar. Gjorde ett kort som, åtminstone på framsidan, gick helt i vitt (och lite guld).


Ett vitt cardstock (orange peel heter just denna struktur på papper) är grunden. Har embossat ett vitt papper med en Cuttlebugfolder och sedan stansat den undre kanten med en EK Success-punch. Hittade ett tillräckligt smalt band i samlingen som gick att trä i. Kanten är inkad med Versa Color Gold (hittar inte just den i shopen, men Encores dyna är minst lika bra). Hjärtanen kommer från Inkido och är embossade i guld.


De fick presentkort av mig och brorsan så jag gjorde en ficka på insidan av ett papper ur den härliga serien Butterfly Garden från Pink Paislee. Använde samma kantstans som på framsidan. Swirlhjärtat som är stämplat under texten är en favoritstämpel från Hero Arts. (Tyvärr verkar just denna stämpel utgått ur Hero Arts sortiment, men just nu kan du förbeställa andra valfria Hero Arts-stämplar med 10% rabatt om du betalat senast 19/8. Mer info på startsidan.) Valde ut den av Distressdynorna som matchade pappret bäst att stämpla med, men jag minns inte nu vilken färg det var. Texten är skriven med en Zig Journal&Title-penna.

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *