Hero Arts Die cuts som passar till dina stämplar!

Nu kan du köpa die cut mönster till dina Hero Arts stämplar.

  PERFEKT tycker jag. Jag älskar verkligen min stämpel Dancing with flowers (mitt förra kort här var gjort i helt annan teknik och blir du nyfiken kan du spana in det HÄR )men om man vill klippa ut det är det nästan helt omöjligt att få det snyggt – dessutom tar det tid – jag har provat. Men nu kan du, för bara 13 kr !, låta din silhouette göra jobbet istället – och med perfekt resultat VARJE gång. På bara 2 minuter laddar du ner hero arts die cuts HÄR.

 

 Det enda luriga med just detta motiv, är att få clingstäpeln att stämpla på rätt plats på din utskurna figur eftersom du inte ser igenom som du gör på dina clearstamps. Mitt ”trick” är då att först inka stämpeln och sedan lägga den ”face up” på skrivbordet och sedan försiktigt lägga din die cut på stämpeln och trycka till försiktigt. Med fukten från bläcket fastnar pappret mot stäpeln och du kan vända runt och stämpla som vanligt.

Till mitt kort har jag även använt Hero Arts Envelope Pattern och sentiment är även det från Hero Arts.

Hoppas detta gav lite inspiration att testa, kram Karin

http://peppermintpattys-papercraft.blogspot.com/

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *