Three gifts

Det första julkortet jag har gjort i år är detta. Jag har använt mig av BoBunnys papper och en supersnygg Stampendous stämpel. Jag har först stämplat stämpeln direkt på pappret och embossat det för att få med de snygga ”svirlarna” och sedan har jag stämplat de på akvarellpapper, klippt ut, målat dem med distresser, satt dem på 3D-kuddar och sedan använt mig av Glossy Glaze Accent och Crackle Accent för lite extra effekt.

Papprena är julpapper från BoBunny serien Blitzen. Stämpeln är en Stampendous Cling stämpel, den kallas three gifts.

Snöstjärnan är en Martha Stewart stans. För att göra hålen runt hela kortet har jag använt mig av Crop-A-Dile Big bite.

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *