Cupcake från Hero Arts

Ibland glömmer man (jag) bort att blogga kort och idag visar jag ett sådant. Detta gjorde jag förra hösten till min scrapkompis (och kollega). Hittar inte just nu var jag fått beskrivningen ifrån, men när jag gör det uppdaterar jag med länk här. Vet inte varför jag tror att det blir bättre om jag sorterar mina papper för jag brukar inte hitta något sen. Bättre med mitt vanliga system – allting överst!


Jag stämplade Hero Arts underbara cupcakekraft cardstock. Färglade ränderna med brun penna (man kan använda vilken sort man vill, bara man tänker på att ha rätt stämpeldyna till pennorna) och lade Glossy Accents ovanpå. Stämplade sedan upp motivet ännu en gång, men nu på slätt, vitt cardstock. Färglade ”pyntet” och tog på lite mer Glossy. Klippte ut och limmade på ”grädden” eller vad man ska kalla det ovanpå kraftpappret. Lite av mina favoritblommor från Petaloo fick också vara med. De mönstrade papprena var sådana jag hade hemma.

Öppna och vik ner kortet och det dyker upp plats att skriva plus en ficka att stoppa något i.


Här ser man nästan hur kortet är konstruerat. Det är ett helt 12″x12″ vitt papper som bas. Sedan har jag skurit och bigat. Fickan är invikt och det enda som är bortskuret är det översta på framsidan. Ihopvikt är kortet 6″x6″. Jag har använt Martha Stewarts kant- och hörnstans IronGate (den verkar inte finnas i shopen just nu, men den dyker säkert upp igen). Den gör sig väldigt bra i svart! I fickan ligger ett presentkort (hos CiLi såklart 🙂 ).

Åh, jag höll på att glömma… Jag fixade till ett hemligt meddelande på framsidan…

Om man drar i hjärtat så kommer det upp en liten hälsning!

Det har kommit in massor av Hero Arts-stämplar i butiken. Det finns clearstamps, clingstamps, och på träkloss! Gå in och kolla!

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *