Julkort med Hero Arts stämplar

IMG_5766

Jag blev jätteförtjust i ett stämpelset från Hero Arts som heter Merriest Christmas Wishes. Jag tänkte att jag kunde göra enkla julkort som går fort om det blir att göra många (i sista minuten som vanligt). Här har jag dragit med en distressdyna över stämpeln så att det ser ut lite som om det yr snö en mörk vinterkväll. Sedan har jag stämplat texten med en embossingdyna och embossat med vitt embossingpulver. En spillbit av ett fint mönsterpapper och en stump bakers twine och kortet är färdigt. Använder du en ATG-gun för att fästa ihop kortet så går det riktigt fort. Ett tips om du ska göra många julkort är att skära ut alla delar färdigt, stämpla upp motiven och så monterar du allt på slutet.

Hoppas att du fått lite inspiration att sätta fart med julkorten. Det är ju mindre än två månader kvar till jul nu så det börjar bli dags. Det är ju inget roligt att sitta och stressa i sista minuten när man har så mycket annat att göra. Det ska ju vara roligt också!

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *