Halloween

 

Sista minuten kort till Halloween kan du göra så här enkelt med hjälp av några gamla barnböcker – dom behöver inte vara gamla heller för den delen – det räcker med en tvååring hemma som går lite hårt åt sina favoritböcker från Richard Scarry så kan man få en anledning att ”rädda dom” och lägga sidorna i scraphögen istället för skräphögen.

Hursomhelst, stämpla bakgrund med vit ink på svart cardstock – jag har tyvärr inte Hero Arts läckra clingbakgrund  med fladdermöss – men oooh do I wish I did??? Uräcker minst sagt.

Gör din cardbase något större och fäst sedan din stämplade bakgrund med fästkuddar. Klipp ut några passande  barnbilder och fäst även dem med fästkuddar. ”Skriv” sedan någon lämplig hälsning med October Afternoons Mini Market letter stickers.

Hoppas detta var en ”treat”, eller iaf lite inspiration! Ha en skön vecka, kram Karin

http://peppermintpattys-papercraft.blogspot.com/

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *