Joy of the Christmas season

 

För några veckor sedan beställde jag ett av Hero Arts nya julset Joy of the Christmas season – och nu är jag så där kär igen – jag kan ärligt talat inte sluta stämpla med den underbara granen.  Jag har gjort en liten serie kort och tänkte blogga dem ett par tisdagar framöver för att visa på hur man lätt får en hel massa olika stilar på sina kort, fast man använder samma stämpel. Eftersom jag själv inte tröttnat på den än så hoppas jag att inte ni heller kommer göra det innan november är över (-:

Här stämplade jag först granem med embossing ink och embossade med Ranger’s seafoam white. Sedan tog jag fram mina inkblending tools och följande färger: Tumbled Glass, Faded Jeans. Skapade bakgrunden och sen använde jag mina små daubers för att ”färglägga” granen med;  Peeled Paint , Forest Moss och Walnut stain. Många gånger blir detta mycket läckrare än om man färglägger – tycker jag!

Sedan dekorerar man som man vill – jag har band från reprint och cardstock från bazzill basic.

Ha en skön vecka, kram Karin

http://peppermintpattys-papercraft.blogspot.com/

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

4 svar på Joy of the Christmas season

 1. snojbi skriver:

  WOOW vilket supersnygt kort.
  Den granen var ju hur fin som helst
  Kramis

 2. Ulrika skriver:

  Så läckert! Gillar färgläggningssättet!

 3. Anita/AniLi skriver:

  Wow, underbart vackert kort!
  Den tekniken får jag bara prova. Tack för inspirationen!

 4. Maggan skriver:

  ÅH så fint.
  Den stämpeln får flytta till mig vilken dag som helst 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *