Kom och färglägg med mig!

Är du nyfiken på olika färgläggningstekniker? Kanske är du sugen på att börja färglägga motiv men är osäker på vilken teknik som passar dig bäst? Vad behöver man för att komma igång? Hur gör man för att motiven ska få liv? Vilken stämpeldyna använder man egentligen till vad?

 IMG_5773

Kom och gå kurs med mig på söndag så får du prova på att måla med Tombows och Distresser. Vi går igenom några enkla metoder och knep för att få liv i motiven. Jag ska göra mitt bästa för att räta ut så många frågetecken jag bara kan och hinner med.

Kursen är för dig som inte ännu testat färglägga eller kanske för dig som har fäglagt litegrann men vill ha lite tips om hur du kommer vidare. Anmäl dig i webshopen så fort som möjligt, i priset ingår material och fika. Vi ses klockan 11 i CiLi in Papers lokaler på Lantmätaregatan 11 på Hisingen i Göteborg. Det finns fortfarande platser kvar. Visst ses vi på söndag?

Det här inlägget postades i Kurser/Träffar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *