Format kort med hjälp av Framelits

Idag visar jag ett sött litet kort som jag använt Framelits ovaler till att göra kortbasen med. Det går jättebra att vika cardstock dubbel och sedan skära genom båda lagren samtidigt med Sissix nya Framelits.

IMG_5817

Kortbasen har jag stämplat med Hero Arts stora bakgrundsstämpel Woodgrain. Sedan har jag pyntat med papper och cardstockklistermärken i lager på lager. De kommer alla ur October Afternoons serie Sidewalks. Underbara papper! Jag har också skurit ut en stämplad ram med Sissix Framelits with Stamps “Message Frames”. Egentligen är en annan text i mitten av stämpeln men jag har skurit ut den med en skalpell för att kunna ha min egen hälsning. Sen när jag vill ha originaltexten i mitten så kilar jag bara in den på sin plats i stämpeln igen och så är det bara att stämpla som vanligt. Textstämpeln är min egen.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *