Uppdaterad färgkarta för distressfärger

Har de senaste dagarna upptäckt att det klickats en del på min distressfärgkarta och insåg att det nog är dags att lägga ut den uppdaterade, alltså en där de nya Limited Edition-färgerna är med.


Visst är de snygga?! Ser fram emot vad som kan komma till våren och sommaren (och självklart uppdaterar jag färgkartan då också)!

Jag vet att Tim Holtz sagt att färgerna i Limited Edition-serien inte kommer som vare sig refill, stain eller något annat, men man kan ju hoppas. Dessutom hade jag inte riktigt ork att göra om sidan till endast dynor, men det kan hända att det händer en annan dag. Återkommer om det i så fall. 🙂

Här finns det nya pdf-dokumentet att ladda hem (Distressfärgkarta_uppdat). Gillar du den och vill dela med dig så var snäll och länka hit i stället för att lägga ut den på din egen blogg eller hemsida. Tack. Färgkartan uppdaterad med alla årstider + markers okt 2012

Det här inlägget postades i Förvaring. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *