Kära tomten…

Jag vet att det bara är ett par dagar kvar till julafton. Men om nu tomten inte redan slagit in alla mina paket (jag har varit väldigt snäll hela året) så har jag några saker på min önskelista. Tomten kanske kan titta förbi CiLi in Papers på väg till Viskafors?

En sak jag väldigt gärna skulle vilja ha är en Vagabond-maskin. Jag har visserligen en Big Shot som är jättebra men den tar mycket plats på mitt skrivbord och jag tycker att en Vagabond skulle göra sig bättre där, med “vingarna” uppfällda tar den ju faktiskt jättelite plats. Och snygg är den ju också!

Sizzix Movers & Shapers Magnetic Die Set 2/Pkg By Tim HoltzSizzix Movers & Shapers Magnetic Die Set 2/Pkg By Tim Holtz

En fin liten fågel från Sissix eller en söt hjort (misstänkt lik min ena hund) stansar jag gärna ut med min nya Vagabond om Tomten känner sig givmild alltså. Sen kan jag behöva lite grungeboard att stansa i, efter att ha tittat på Tim Holtz 12 Tags of Christmas så blev jag väldigt sugen att prova på detta roliga material.

Tomten har säkert stenkoll på vad jag gillar. Att stämplar står högt på önskelistan vet du nog redan. Hero Arts gör finfina bakgrundsstämplar och Word Pops, Alphabet Pattern och Formula Fun gillar jag lite extra mycket.

Sen har jag “lite” problem med att hålla ordning på mina stämplar. De verkar föröka sig i lådorna så lite ordning och reda skulle verkligen inte skada. några av dessa fina förvarinsglådor från Cropper Hopper kanske går ned i din säck?

Att det kommit en ny fin Silhouette-maskin som heter Cameo och skär ut hela 12×12 inch har jag inte missat. Egentligen behöver jag väl inte en ny Silhouette men tomten vet ju att ibland är ju de bästa klapparna sånt som man egentligen inte behöver 😉

Sist men inte minst så måste jag ju ha lite October Afternoon-papper att använda med mina roliga grejor. 8×8-inchblocken är perfekt storlek till kort. Mönstren är något förminskade i jämförelse med 12×12-pappren. Sen spelar det inte någon roll vilken av blocken det blir, de är ju alla så fantastiskt fina!

Jag hoppas att jag varit snäll nog, så att något på listan hamnar i tomtens säck. Men skulle det vara så att tomtens säck redan är full så så gör det inte så mycket. För högst upp på min lista står inte grejor utan tid. Bara en liten timma mer på dygnet skulle jag vilja ha och den lilla timman tar ju ingen plats alls i säcken. För med en timma mer per dygn så hinner jag sitta lite mer och skapa och leka med alla roliga och inspirerande saker jag redan har.

Tack snälla tomten, jag lämnar lite gröt och kakor åt dig på bron. Självklart får du även ett hemmagjort tackkort sen. Jag skickar det till nordpolen med önskningar om en skön semester fram till nästa jul! Det tycker jag att du förtjänat 🙂

Jag vill såklart skicka en god julhälsning till dig som läser också. Jag är så glad och tacksam för att just du tittar förbi. Varenda liten kommetar värmer gott och jag hoppas att du blir lite inspirerad av att titta förbi här. Stora varma julkramar till dig, ta hand om dig och ha en härlig och kreativ jul!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *