Christmas Blessings

Så var det då juldagsmorgon och jag önskar God fortsättning på julen till er alla.

Man kan ju fråga sig varför vi firar jul egentligen. Handeln verkar tro att vi gör det för deras skull! Tycker julhandeln börjar tidigare och blir mer upptrissad för varje år. Men det var ju det där med det lilla barnet som föddes för mer än 2000 år sen… Vart tog han vägen?

Hero Arts har en underbar stämpel som visar den ursprungliga julen. Siluetter gör sig väldigt bra mot vackra bakgrunder (och man slipper färglägga). Just detta klassas väl kanske inte som en vacker bakgrund, men här var jag mer ute efter gryningsblått (om det finns en färg som heter så). Använde Distress Stains för att färga in det blå (tror att jag använde Tumbled Glass och Broken China) och stämplade sedan med en permanent svart stämpeldyna.

Jag utgick från en skiss när jag gjorde kortet (det var en utmaning på en träff) och försökte hålla kortet ganska enkelt (tidsbrist – nån annan som haft panik nära deadline på träffar?). Skar till nio rosa kvadrater (kanterna inkade med rosa distressdyna) och limmade fast på en kortbas av vit cardstock. Lite splashar med en rosa Distress Stains här och var. På med stämpelmotivet och dit med lite gul stickles på stjärnorna. Stämpla texten med distressdyna, samma blå som bakgrunden, och kortet är klart.

Ett snabbt och enkelt kort i lite otraditionella färger för ett julkort, men som sagt, jag var ute efter gryningsfärger och det tycker jag att jag fått  med.

Och ja, jag är medveten om att jag representerar handeln i detta inlägg, men det är åtminstone inte oktober, det är ju faktiskt jul… 🙂

Ha en fortsatt härlig jul så syns vi igen på nyårsdagen!

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

1 svar på Christmas Blessings

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *