Bokmärke åt mig själv

Jag gillar att göra bokmärken och tags, oftast hamnar de hos min moster eller mina boktokiga vänner. Själv läser jag på läsplatta numera, det är hemskt smidigt. Fast nu fick jag en väldigt fin bok i julklapp som jag ser fram emot att börja med, men jag har ju gett bort alla bokmärken! Då fick jag ett tillfälle att scrappa ihop ett eget bokmärke åt mig själv.

IMG_5915

Jag har lekt med distresser till bakgrunden. Sedan kletade jag på massor av roliga produkter. Distress stains (picket fence), mist (har skurit ut stenciler med Silhouetten, ett roligt sätt att göra fina mönster) och texture paste. Blommorna och happiness-flaggan är stickers från October Afternoons Sidewalks Collection Kit.

IMG_5918

Stämpeln med pennspetsarna är från  ett Tim Holtz set som heter Mini Classics, jag hittar inte det i shoppen men jag hade använt en av stämplarna från School Desk istället om jag haft dem hemma. Jag har stämplat med Fluid Chalk jag tycker att det blir en mjuk känsla på trycket. M-et, bandet, textstämpeln och det randiga pappret är från mina gömmor. Kantstansen är från Martha Stewart och heter Scallop Dot.

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *