Alla hjärtans dags kort

ojojoj, vi är redan en hel vecka in i det nya året. Jag hoppas att 2012 har börjat bra för er alla!

Nu kanske ni tycker att jag är lite tidigt ute, men idag skall jag visa er ett alla hjärtans dags kort som inte riktigt är av det klassiska stuket, men ändå ett mysigt kort att ge till någon man tycker om.

[slideshow]

Vad jag gillar riktigt mycket med den här kortvikningen är att det finns en ficka för ett presentkort. Jag hoppas att jag längre fram i vår får chansen att visa er denna roliga vikningen på någon av Cili in Papers kurser, det vore så roligt!

Ha det nu så gott, och ta hand om er!

Tack för titten! // Tina

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

3 svar på Alla hjärtans dags kort

 1. Zildara skriver:

  Hej!
  Vilket snyggt kort! Jag gillar färgerna skarpt!
  Har du hittat på vikningen själv, eller har du en länk till en beskrivning någonstans?
  /Zildara

  • handmadebytina skriver:

   Hej Zildara!
   Jag tror att jag har sett det någon gång på youtube, har tyvärr inte kvar länken, men förhoppningsvis kommer vi att ha med det på någon kurs under våren.
   //Tina

 2. Eva Murman skriver:

  Jätteläckert kort! Ugglan var fin, är det en stämpel?
  Det skall bli roligt att se vad du hittar på framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *