Lager på lager

Jag har gjort ett väldigt enkelt kort idag. Jag är väldigt inspirerad eftersom jag går en onlinekurs i CAS-cardmaking (CAS=Clean and simple) och det går att göra så mycket roligt med så lite.

IMG_5922

Jag har stämplat en diskret bakgrund med Versamark-stämpeldyna. Stämpeln jag använt är den underbara Wodgrain-bakgrunden från Hero Arts. Jag har använt en Martha Stewart-kantstans för att göra en fin kant. Just den jag använt hittar jag inte i shoppen men det finns MASSOR av fina stansar, både Martha Stewart och av andra märken (både EK Success och Tonic studios gör suveräna stansar om ni inte testat dem).

IMG_5923

Här ser ni knepet som gör hela kortet. Jag har stansat ut kanten fyra gånger i vit cardstock och en gång i samma cardstock som kortbasen är i. Sen har jag limmat dem lager på lager så att det blir en tjock kant. Enkelt och effektfullt. Textstämpeln är min egen men Hero Arts har flera fina set med texter, till exempel All Occasion messages som är såååå användbart. En enda liten blingsten är enda pyntet. Enkelt, snabbt och väldigt syggt tycker jag.

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

3 svar på Lager på lager

  1. Barbro skriver:

    Här stämmer uttrycket: ”Less is more” perfekt! Väldigt snyggt tycker jag också.

  2. Anita Pilman skriver:

    Så enkelt men ändå så underbart!

  3. Ulrika skriver:

    Vilket vackert kort! Skönt stilrent!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *