Smiling Girl!

Ja så heter den här söta stämpeln ur Hero Arts 2012 katalog som jag använt till mitt kort idag. För ni har väl inte missat att dom släppt en ny katalog med massor av underbara stämplar. Om ni nu mot förmodan gjort det så hittar ni den HÄR.

Jag har stämplat färglagt och klippt ut smiling girl och gett henne några x och o (pussar och kramar) att springa och lägga i en 37 (scotch) Memory Pocket. Inuti kortet står det sedan att dessa utstansade x och o kan bytas ut mot ”live” sådana. Ja, ja – tyckte ideen blev lite kul – som bara kom till av en händelse och jag kan ju låtsas att jag alltid är så här sockergullig mot min man (-;.

Bakgrundsstämpeln och sentimenten är även dem från Hero Arts. Dom gör verkligen dom bästa bg stämplarna (-:.

Ink; Tim Holtz distress ink

Papper: My Mind’s Eye

Ha en skön dag, kram Karin

http://peppermintpattys-papercraft.blogspot.com/

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

2 svar på Smiling Girl!

  1. Ulrika skriver:

    Kanonsött och vilken rolig idé!

  2. designbyhektor skriver:

    Vilken kul idé! Och som vanligt ett ursnyggt kort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *