Babykort gjort med Silhouetten

IMG_6011

Jag behövde ett babykort men hade inte något material som riktigt passade hemma. Vid såna tillfällen är Silhouetten ens bästa vän!

IMG_6012

Jag gick in på Silhouette online store, sökte på baby och vips hade jag massor av sött att välja bland. Jag laddade hem ett helt kort, det kommer i flera bitar som man kan plocka isär och skära ut delarna i de färger man vill, här är det lätt att bli av med småspill som annars gärna blir liggande.

IMG_6013

Jag poppade upp mittremsan och bandet med 3-d kuddar och piffade med en riktig rosett iställer för den i papper som originalkortet hade. Vips hade jag ett sött babykort färdigt att skicka.

Ett tips är att man kan använda delarna för sig också. Den prickiga bakgrunden kan bli en bra mask eller bakgrund på ett annat kort. Bodyn är ursöt för sig. Den lilla galgen kan jag tänka mig hänga på en tvättlina på ett kort med utklippta badkläder på eller kanske en brudklänning. Byt texten på bodyn till babyns namn och kortet blir mer personligt.

Det finns så mycket roligt att skära ut med Silhouetten att du alltid har just den perfekta grejen till just det projekt du jobbar med. Det kommer nya former och projekt varje vecka så det finns alltid något roligt där.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

1 svar på Babykort gjort med Silhouetten

  1. Det blev ett jättegulligt kort med den lilla babydräkten! Gillar färgkombinationen och den fina rosetten också!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *