CHA workshops


Så är vi äntligen här! På CHA i Anaheim, Californien. Vädret är som svensk högsommar och vi har temperaturer upp till 28 grader på dagarna. Strålande sol och helt underbart med andra ord. Vi har besökt diverse outlets och shoppat massor av kläder. Ett gäng härliga scrapbookbutiker har vi också lyckats hinna till och göra av med lite pengar. 🙂 (Vi = Cicci och jag)

Idag (lördag) har vi varit på två workshops (själva mässan öppnar först i morgon). Den första var att lära sig färglägga med Spectrum Noir-pennorna från Crafters Companion. Vilka härliga pennor! Enkla att använda och mjuka mot pappret. Det blev liksom bra från början. Jag har använt Promarkerpennorna mycket, och Copics lite, men de här kändes faktiskt bättre. Cicci har använt Tombowpennor och hade samma åsikt som jag. Lättarbetade pennor! Vi fick med oss varsin DVD hemma så vi kan lära oss ännu mer.

Vår kursledare var Leanne, som utvecklat pennorna. En underbar person med skön humor som verkligen kunde förmedla tekniken.

Pennorna kommer till butiken så snart de hinner skicka dem från England!

Nästa kurs vi gick på ordnades av Zig (Kuretake). Där gjorde vi en LO om deras pennor. Jag har alltid älskat deras pennor, och gör det inte mindre nu. Hade inte riktigt förstått innan att ALLA deras pennor som är märkta Zig Memory System är syrafria och arkivbeständiga. Fast det gjorde dem ju bara bättre! Vi fick dessutom behålla alla pennorna vi arbetat med + ett par småböcker med massor av bra instruktioner. Det blir mer handtextning i fortsättningen…


Snart är det dags för själva mässan. Givetvis kommer det rapport även därifrån.
Stay tuned.

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

3 svar på CHA workshops

 1. ronjabus skriver:

  Vad kul att vara på CHA och med nya pennor! Ser fram emot när de kommer till butiken!
  Hur tjock var spetsen i den tjocka ändan? Vissa spetsar är ju för tjocka för stämpelmotiv.

  • Pandora skriver:

   Det finns en tjock spets för att kunna färglägga stora ytor. Den tunna spetsen uppfattade jag som mittemellan Promarkers spets och deras extratunna spets man kan köpa till. Hoppas det var svar på din fråga!

 2. Linda/Papermums skriver:

  Åh, vad avis jag är på er som får gå omkring bland alla ljuvligheter som kommer oss till del om alldeles för lååång tid!…
  Njut på!
  //Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *