CHA – mässan dag 1

I söndags öppnade själva mässdelen av CHA. En äkta amerikansk invigning med skotska säckpipeblåsare, tal av ordföranden och någon mer och den viktiga bandklippningen. Sen trängde sig folk in i mässhallen som på värsta rean. Lite hypat är det allt, men roligt att vara med.
Årets nyheter från en av storfavoriterna, Ranger:

Vi har lagt en hel del ordrar både hos storfavoriter och nya stjärnor. Mycket förvaring såklart men även massor av annat kul. Jag hjälper gärna till att göra av med Ciccis pengar… Här finns sååååå mycket saker man behöver. Var de skulle kunna få plats hemma hos mig och hur jag skulle ha råd att köpa dem är inte så viktigt. Jag behöver ju dem!

Vi lyssnade på Tim Holtz en stund när han demade sina nya Distress markers. Dom måste jag också ha…

Har hittat några nya favoritföretag. Dream Weaver är ett av dem. Underbara stencils (i brist på ett perfekt ord på svenska) i metall som man kan använda på flera olika sätt. Hittills har jag fått prova på ett par olika, men jag ska nog gå tillbaka dit igen och lära mig mer. Råkade köpa en stencil i en affär häromdagen.

Stampendous har störtläckra embossingpulver och flakes som jag skulle vilja smuggla ner i väskan…

Det enda tråkiga med mässan är att det inte går att handla något. Jo, för företagare, som beställer varor till sin butik, men jag kan inte köpa något. Fast det kanske är tur. Jag hade nog fått sälja flygbiljetten för att ha råd att köpa allt jag vill ha! Kan bli lite svårt att ta sig hem då.

Vi har så otroligt intensiva dagar med mycket intryck och många foton att sortera så det blir omöljligt att hinna blogga varje dag som jag skulle önska. Därför kommer det lite rapporter allteftersom jag hinner och orkar (två kvällar har vi varit för trötta för att äta middag…).

Stay tuned for more…

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 svar på CHA – mässan dag 1

  1. Anita Pilman skriver:

    Hoppas att ni hittar några fina förvaringsväskor att ta med på scrapträffar. Jag efterlyser ju Mackinac Moon Giraff el Zebra deluxe, vet om att den inte tillverkas längre men har bett Cicci titta efter liknande…

  2. Hegu skriver:

    Jättekul att läsa…avundas inget…;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *