Inbjudningskort till kalastjejer

Min dotter fyller snart fyra och har bestämt att hon ska ha kalas. Det blir vårt första barnkalas så allt är mycket spännande både för mig och henne. Som tur var (för nybörjarmamman), var det bara tre flickor hon ville skulle komma och jag har knåpat ihop inbjudningskort åt dem.

Vad gillar små flickor? Glada färger och blommor såklart! Därför blev det October Afternoons Sidewalks som jag använde mig av.

IMG_6038

Jag har använt Sidewalks collection kit och där finns även ett ark med jättefina bokstäver som jag stavade flickornas namn med, målade med copics och lade på glossy accent på för att de skulle synas ordentligt. Ordet kalas är stavat med härliga Mini Market-bokstäver (underbart tjocka stickers). Jag har använt en kantstans för att piffa till kalasremsan, just min verkar inte finnas i shopen men det finns MASSOR av andra fina att välja bland. Jag har klippt ut banners (stämplade med en stämpel ur mina gömmor) och fäst twine med glossy accent på dem och “hängt” dem på brads. Insidan har jag skrivit ut på min skrivare och klistrat fast så att jag slipper utsätta små barn för min handstil 😉

IMG_6040

Jag fick godkänt av dottern och hoppas att kompisarna vill komma på kalas när de får fina inbjudningar. Själv fyller jag år tre dagar innan dottern så jag får vara med på ett hörn och fira hoppas jag!

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Inbjudningskort till kalastjejer

  1. Anna skriver:

    Jättefina! OA passar verkligen till allt!

  2. Ulrika skriver:

    Vilka härliga färgglada kort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *