Tag med overlay

Jag har gjort en liten tag i romatiska färger. Här har jag lekt med Tim Holtz-stämplar, färgprodukter och krympplast. Basen är en liten manilla-tag som jag färgat in med distressdynor, distress stains och mist. Ovanpå det stämplade jag med Versamark-dyna och embossade med vitt embossingpulver (sen jag skaffade min powder tool så vill jag embossa allt för det blir så snyggt när inget fastnar runt om).

IMG_6059

Stämpelseten jag använt heter Papillon och Mini Classics. Jag gjorde en overlay genom att skära till en plastbit från en gammal stämpelförpackning i samma storlek som tagen. Sedan stämplade jag en bakgrund med svart StazOn-dyna på plasten och fäste den vid tagen med en bred öljett. Jag stämplade fjärilarna från Papillon-setet med Versamarkkrympplast och hade på vitt embossingpulver (här skulle det vara bättre med vit StazOn men sån har jag inte) och klippte försiktigt runt dem. Sedan värmde jag dem med embossingfönen så att de embossades och krympte på samma gång.

IMG_6061

Jag har fäst de små fjärilarna i en swivel clasp och pyntat allt med lite vit tyll, ett rosa band och lite bling. Det var ett väldigt svårfotat alster på grund av overlayen men det blev väldigt fint.

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

1 svar på Tag med overlay

  1. Anita/AniLi skriver:

    Wow, denna gillade jag!
    Underbara färger och så många olika tekniker du besitter.
    Nu får jag ta fram mina dynor och testa detta!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *