Svamphus

Hej på er!

Ni har väl inte missat att vi numera har stämplar från Vilda Stamps i butiken? Dom har ju så många underbara stämplar, men jag har fastnat lite speciellt för en av dom.

Jag har alltid gillat små saker, miniatyrer. Och jag tycker om tanken på att det finns små tomtar och andra små varelser som lever i världen. Tänka på hur dom hittar och använder sådant som vi slängt ut, dom kanske använder kapsyler som tallrikar när dom äter, kanske har en trådrulle trä blivit en pall och kanske sover dom i en gammal sko med en kökssvamp som kudde och en del av en gammal tygnäsduk som täcke. Tänk bara på Nils Karlsson pyssling, så mysigt det var inrett i det lilla hålet i väggen som han bodde i.

Det som gör att jag fastnat extra mycket för den stämpeln som jag har använt på dagens kort kan ni nog nu förstå. Jag ser framför mig hur de riktigt små skogsvarelserna flyttar in i sin nya svamp en vacker vårdag och hur dom fått stötta upp svampen då den blivit för lång och börjat luta. Kanske har dom till och med husdjur, varför inte med en gråsugga istället för en hund 😉

Vad har jag då använt på kortet? Pappret kommer ifrån Pink Paislee – Butterfly garden, Svamparna är färglagda med Distressfärgerna Walnut stain, Weathered wood och Peeled paint. Hålen bakon svampen är utstansade med Sizzix framelits – Fancy lables. Gånggärnen som håller ihop kortet är utstansade med Tim Holtz – Hardware findings och sedan dekorerad med pärlor.

Här på insidan kan ni se hur jag istället för en ruta att skriva på, har gjort en liten ficka för en tag. Detta för att ingen text skall synas bakom svampen när kortet är stängt.

Tack för titten! //Tina

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

6 svar på Svamphus

 1. Mikaela skriver:

  hur läckert som helst!!! gillar svamapar 😉

 2. Mim... skriver:

  Skitläckert!!

 3. snojbi skriver:

  Såå jäklans snyggt
  Kramis

 4. Anita/AniLi skriver:

  Åh så fint det blev!
  Gillar hur du har målat stämplarna och fickan för tagen var fiffig.

 5. Eva Murman skriver:

  Snyggt.

 6. Vildas Puck skriver:

  oao…hur snyggt var inte detta?? helt underbart kort…du är så duktig :-))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *