Steampunk

Jag är ju lite lagd åt det färggladare hållet men så har jag en svaghet för Tim Holtz fina stämplar. Jag ville göra ett kort som var i steampunk-stil så att jag hade möjlighet att använda de stiliga herrarna i höga hattar och den fantastiska bakgrundsstämpeln ur setet som heter just Steampunk.

IMG_6093

Jag har skurit ut kugghjul med Silhouetten och målat med crackle paint. Jag skar ut tre av varje form och klistrade ihop dem så att de skulle bli lite tjockare. Metalltagen (från mina egna gömmor) har jag stämplat med Staz-on och fäst med en skruvbrad (också ur gömmorna).

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

1 svar på Steampunk

  1. Iffa skriver:

    WOW, fräckt kort!! Mycket läcker färg på kugghjulen!!! Metalltagen är ju bara så fräck att du fäster med en skruv. =) Har själv precis gjort ett kort med just kugghjul och skruvar…..fast det har inte kommit upp hos mig än men snart så.
    Trevlig söndag!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *