Minialbum

Jag älskar att göra minialbum. Jag har inte riktigt tålamod att göra klart mer omfattande projekt så minisar är lagom för mig. Har man en BIA (ett verktyg som man använder för att spiralbinda saker med) så kan man använda vad man har liggande hemma och sätta ihop ett album av. Jag använde tags och små kuvert som jag hade liggande. Dessa klädde jag med papper ut October Afternoons Sidewalks-serie och pyntade med Tim Holtz-stämplar och lite sånt jag hade liggande. Varning för mååååånga bilder 😉

IMG_6107IMG_6108

Framsidan har jag använt en stor tag till. Den har jag färgat in med mist och distresser och sedan stämplat och embossat ett stort hjärta från TH stämpelset Rockstar. Jag hittar inte det i shoppen men om det går att få tag i kan nog Cicci ta hem det. Själva motivet har jag målat med mist i olika färger så att det skimrar fint. Jag använde en Dymo för att skriva namnet och Cosmo Cricket-bokstäver till rubriken. Jag använde även några bokstäver jag hade i gömmorna.

IMG_6109IMG_6110

Insidan av omslaget är också färgat med mister och distresser och stämplat med motiv från TH Steampunk-set. Jag har också använt stickers från Sidewalks-kitet och textat med Dymon igen. Till min egen sida har jag använt en hand från TH Steampunk-stämplar och bokstäver ur gömmorna. Bakers Twine är jag lite såld på så den använder jag på allt.

IMG_6111

Nämen hoppsan. Där är ju jag! Tagen är infärgad med distress stains och stämplad med en bakgrund från Heros Arts/Studio Calico. Sen har jag stänkt lite Gesso utspädd med vatten på för att få fina färgstänk.

IMG_6112

Här har jag stämplat en stadsbild med TH stämpel ur setet Rockstar, de andra stämplarna är privata. Idun är skrivet med October Afternoon-bokstäver.

IMG_6113IMG_6115

Denna tag är målad med vit Crackle Paint och sedan har jag färgat in sprickorna med distresser. Jag har gjort en kant med en kanstsans från Martha Stewart som inte finns i shoppen men det finns massor av andra fina att välja bland. Hålet på tagen är förstärkt med en eyelet, jag älskar de tjocka som finns i många olika färger.

IMG_6116

Jag har stämplat en sångfågel med en TH-stämpel ur setet Urban Tapestry (hittar inte det heller i shoppen) och satt lite noter från Sidewalks-kitet och en Dymotext.

IMG_6118

Här har jag färgat in en tag med distresser, mist och Distress stains. Sen har jag stämplat en stämpel ur TH set Rockstar. Ovanpå allt har jag stämplat en bakgrund med vit distress stains, ett rutnät från Hero Arts/Studio Calico som heter grid pattern och som Cicci säkert också kan ta hem om nån vill ha denna fantastiskt användbara bakgrundsstämpel.

IMG_6119

Dessa sidor ät pyntade med skatter ur mina lådor, man tager vad man haver!

IMG_6120

Denna tag är svartfärgad med distresser. Sedan har jag stämplat kärlekstextstämpel som såklart också försvunnit ur shoppen sen jag skaffade den. Jag har stämplat med vit Distress Stains och färgat in kanterna med det också.

IMG_6121

Här har jag använt olika TH set för att pynta insidan av omslaget och sista sidan.

IMG_6122

Baksidan är gjord som framsidan fast med rutnätet från Hero Arts/Studio Calico. Har också använt stäplar ut Martha Stewarts stamp around the page-set. Det är ormbunkarna vid spiralerna som kommer ur det setet som också verkar försvunnit sen jag köpte dem. Ugglorna och textstämpeln är mina privata. Ugglorna är också målade med mist.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 svar på Minialbum

 1. TessiBessi skriver:

  Väldigt fint 🙂

 2. snojbi skriver:

  WOOOW så himlans läckert
  Trevlig helg

 3. Zima skriver:

  Jättesnyggt! Gillar stilen och blandningen av olika färger. Och fotona är ju hur sköna som helst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *