Hugs and Kisses

Jag vet att Alla  Hjärtans dag är förbi, men jag kan inte låta bli att blogga detta idag i alla fall – för visst ska man väl tänka på att skicka kärleksbekräftelser även andra dagar på året – veckan efter kanske  kan verka som om man glömt att posta det i tid, men det är alltid bra att ha några stycken i lager så att man kan plocka fram ett passande precis när det behövs.

Detta är gjort helt i Faded Jeans toner – min favo bland Tim Holtz stämpelfärger! Kisses and Hugs stämpeln är från Hero Arts och även den underbara bakgrunddstämpeln, magical background är från HA! Bg stämplade jag på vitt och gick sedan över den med min älskade inkblender.

Cardstock; Swizz Dots

Ses nästa vecka, kram Karin

http://peppermintpattys-papercraft.blogspot.com/

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *