Maskad steampunk

För några år sen var jag vid världsarvet Grimeton (några km öster om Varberg). Grimeton är ett spännande utflyktsmål och med tanke på att det är världsarv var det ett måste på min lista över ställen att besöka. Skulle gärna åka dit igen!

Gjorde en LO med några foton därifrån.

Jag har utgått från ett Manila-cardstock så det är inte riktigt vitt från början. Lade på några Tim Holtz-masker och gnuggade in Distress Pumice Stone. Lite metalldekorationer (textbricka, klockavisare och kugghjul), även de från Tim Holtz, förutom skiftnyckeln som jag hade hemma. Den svarta fotomattan är stansad i kanten med Martha Stewarts Iron Gate (verkar vara slut just nu, men denna från Tonic Studios skulle också kunna funka bra).


När jag var nästan färdig och det mesta var fastlimmat kom jag på att jag ville skriva lite text till… Jag löste det med dold journaling. Ritade av masken med kugghjulet och förlängde till en tag med plats att skriva på. Perfect Pearls Pewter gjorde den utstickande delen mer metallaktig så att den skulle passa in med resten. Några röda öljetter och svarta blingstenar och sen var det klart.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *