Min älskade förvaringskarusell

Jag har haft en verktygsväska stående på skrivbordet med det jag använder mest i. Den var lite vinglig och trång och inte jättebra till just det så när jag fick en fin förvaringskarusell i födelsedagspresent blev jag jätteglad! Den har helt klart förenklat mitt scrappande massor. Det är bara att snurra på den med ett finger tills rätt sak dyker upp och inget trillar ut eller välter. Ibland är det verkligen de små sakerna som gör en lycklig!

IMG_6124

Jag har gjort en namnlapp så att jag vet att den är min och så små tags till lådorna så att jag vet vad som är i dem. Jag ska nog märka dem på annat sätt sen men det fick bli såhär än så länge.

IMG_6127

När man får hem sin nya vän så följer det med små överraskningar i lådorna. Bland annat massor av blingstenar. Mycket trevligt!

Vilken är din favoritgrej hemma som förenklar ditt scrappande? Är det en smart förvaringslösning? Ett verktyg? Något annat? Lämna gärna en kommentar och berätta, alla tips mottages tacksamt!

Det här inlägget postades i Förvaring. Bokmärk permalänken.

2 svar på Min älskade förvaringskarusell

  1. Eva M skriver:

    Jag älskar snurran som jag har köpt hos er. Det får plats mycket i den, så jag är toppennöjd.
    Att det fanns små överraskningari lådorna var ju verkligen en bonus.

  2. Iffa skriver:

    Åh, den är ju bara så bra!! Har ingen själv men får verkligen ett ha-begär…..frågan är vart jag skulle kunna få plats med den =)
    Kram Iffa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *