Fönsterkort

Innan jag kommer till dagens kort vill jag med lite sorg i hjärtat säga att detta blir mitt sista alster som DT här på CiLi in Papers. Precis som Karin så slutar jag nu efter lite mer än ett år här. Jag har haft väldigt roligt och hoppas att jag också har inspirerat. Nu är det dags att släppa fram lite nya förmågor och jag tycker det ska bli jättekul att fortsätta följa bloggen från utsidan och se vad som dyker upp här framöver. Jag måste också få säga tack för alla kommentarer som värmt mycket, jag blir så glad över varenda en! Om du är på Göteborgsmässan på lördag så blir jag jätteglad om du kommer och säger hej så att jag får lite ansikten till namnen också.

Nog om detta, jag har en ny leksak hemma och jag bara älskar den. Det är Martha Stewarts cirkelskärare som jag lekt med och jag har gjort ett fönsterkort. EK Success har också en egen variant av denna smarta pryl, det är nog bara en smaksak vilken man väljer av dem.

IMG_6162

Bakgrunden har jag gjort med en mask från Crafters Workshop som heter Mini Punchinella. Jag har lagt på färg med Jenni Bowlins dabbers, distresser och mist i många lager. Den nedre kanten är stansad med en fin kantstans. Bilden som tittar fram hittade jag i mina gömmor, den är från ett Cosmo Cricket-papper från en serie som jag inte tror säljs längre. Lite twine och halvpärlor och en stämplad hälsning från ett Hero Arts stämpelset.

Om du vill fortsätta se vad jag hittar på så får du gärna hälsa på i min egen blogg Små utbrott av kreativitet. Hoppas vi ses där!

Det här inlägget postades i Inspiration, Verktyg. Bokmärk permalänken.

4 svar på Fönsterkort

 1. Eva M skriver:

  Jättetråkigt att du slutar. Men jag lovar att titta in i din blogg i stället. Du har gjort så många fina saker. Kram och lycka till i fortsättningen.

  • Maya skriver:

   Tack så jättemycket för lyckönskningarna. Jag blir mycket glad om du hälsar på i min egen blogg ibland också 🙂 Jag ser fram emot nya äventyr och även mot att se vad som dyker upp här i bloggen framöver. Jag är säker på att det blir mycket fint att titta på!

 2. hancyfancy skriver:

  Näää, ska du också sluta, du är ju min favvo ju. Fast jag tar å spanar mera i din egen blogg då rå. Tack för att du delat med dej av alla fina grejer =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *