Thank You Kindly!

Det är med lite sorg i hjärtat jag skriver detta inlägg, men det har blivit dags att tacka för mig, lämna över min plats till någon ny talangfull skapare och gå vidare mot nya pysseläventyr. Med mitt kort idag vill jag tacka för all fina kommentarer både här och på min egna blog – det är så kul att få respons på det man gör!

Till mitt kort idag har jag använt My Mind’s Eye’s nya papper – missa INTE dom innan dom är slut!!! Tim Holtz distress inks (vad annars??!!!), spellbinders dies och en Queen and Co pearl!

Ha det bra, många kramar Karin

ps. Har ni gillat det jag gjort här kan ni fortsätta följa mig här;

http://peppermintpattys-papercraft.blogspot.se/

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *