Ett kort till en Baby

Hej jag heter Karin och gillar att pyssla, kallar mig för Pyssel Karin förstås. Jag har fått frågan om att vara med i nya DT-gänget och förstås tackat ja! Det skall bli jätte roligt och jag hoppas att komma med lite inspiration. Här kommer mitt första bidrag.

Jag hittade dessa fantastiska pappren idag i butiken och insåg att dessa måste jag ha. Pappren är från Graphic 45 Little Darlings en härlig serie med gulliga barn i gammaldags stil i rosa och blått så det går både till killar och tjejer.

Vilken tur att Hannas kompis precis fått en Tyko och behöver ett kort till honom..

Önskan var ett kort i Guld och romatisk stil för den lille Tyko.

Pappret med fjärilarna ingår i samma serie och är ursöta och väldigt mycket vår och sommar. Stämpeln Välkommen till världen kommer från Inkido, jag har stämplat den med min favorit färg Versa Color Pinecone som jag har embossat med Stampendous PearlLustre Champange. Blommorna hittade jag min låda med alla blommor som jag samlat på mig. Bokstäverna till Tyko kommer från mitt QuickKutz alfabet Rollerskate.

Jag brukar också göra ett kuvert till mina kort och i detta fallet så har jag använt mig av Tim Holtz mask med Ransom Alfabet som jag har sedan färglagt med Distress Ink färgen är Broken China och ett litet ”frimärke” från Littel Darlings igen. Det är jätte roligt med mask alpabetet för man kan ju skriva allt och det är hela 89 olika delar i detta, stora och små bokstäver och siffror en jätte god investering som jag använder ofta.

Det var allt för idag ha det gott!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

3 svar på Ett kort till en Baby

  1. Barbro skriver:

    Du har lyckats igen!! Tyko har fått ett minne för livet!

  2. snojbi skriver:

    Ett kanonfint kort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *