Ett Flyttkort

Vi har några vänner som fått för sig att flytta från Göteborg till Halmstad och vi skall hälsa på och utan ett kort kan man ju inte komma..

Så här blev mitt kort!

De har 2 barn som har fått välja färg i sina rum Turkos och rosa och även mamman gillar ju rosa därför blev färgvalet lätt.

Basen är ett vanligt vitt cardstock som jag har svept över med Distress dyna, vill ha en liten skitig yta så det inte blev så vitt. Det blir ju jättebra när man använder blending foams.

Staden har jag fått genom att använda mig av ett cardstock som jag klätt med folietejp detta har jag sedan embossat med Tim Holtz nya embossingfolder Riveted Metal sen har jag fått min stad med hjälp av Tim Holtz dies Townscape. Att färga in folietejpen kan man göra på lite olika sätt men jag valde akrylfärg som jag smetar på och när den nästan torkat så torkar jag av den för att få att folien skall komma igenom färgen.

Jag sedan länge spetsat in mig på ett nytt set från Sizzix Balloons&Cupcakes här har jag valt att använda toppen av Cupcaken för att den ser ju ut som ett moln eller hur?

Med tanke på Halmstad är ju Gyllene Tider och sommar, sol och stränder så självklart var valet en Parasoll. Parasollen och texten Up and Away kommer från Pink Paislee Prairie Hill för att matcha mönstret i det jag embossat tidigare har jag valt ett rosa dots papper. Texten är stämplad med Versa Color Pinecone och jag har sedan embossat med clear. Parasollen har jag målat med en rosa matchande färg med mina Spectrum Noir pennnor. Texten på molnet är från Tim Holtz Alphabetical en dies som jag kunde kör i min Cuttlebug men med 2 B plattor, fungerade perfekt. Testade dock att sätta folietejp och grungeboard och sedan använda min nya embossingfolder och köra det igenom min Cuttelbug men det gick inte tyvärr. För tjockt..jag vet ju att det går har ju sett Tim Holtz göra det men då med en Vagabond förstås…så vem vet tillslut kanske det blir en Vagabond även hemma hos mig.. Han den där Tim Holtz har en förmåga att göra saker som man verkligen vill ha.

Så nu bär det av till Halmstad för att leverera kortet.

Njut nu av våren, ja alla som inte är pollenallergiker vill säga!
Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *