Sizzix….

Hej! Hoppas Du har det bra!

Nu har jag lekt igen denna gången med en Sizzix Movers & Shapers. Här använde jag min Big Shot, i botten en av de genomskinliga plattorna, sedan  Movers & Shapers, mönsterpapper med mönster på båda sidor och sedan över det en Sizzix Texturz Accessory. Här anledningen till att jag använde Big Shoten, Texturz Accessory mattan var ca 5 mm för bred för att gå in i grodan. Men nu vevade jag igenom allt och ut kom kortet utskuret och bigat, det är ju trolleri.

 Därefter skulle det ju pyntas lite, siffror från Sizzix Movers & Shapers Magnetic Dies by Tim Holtz och bokstäverna från Sizzix Bigz XL Alphabet Die by Tim Holtz.

 Stämplar Inte gammal bara född för tidigt! och En sann vän är en sällsynt fågel…. Hälsningar från en riktig skata är båda från Vilda Stamps. Till den gula kanten har jag använt en av Dreamweavers stenciler, blandade pastan med Perfect Pearl som finns i många färger.

Hur är det har du tröttnat eller hänger du med på ett kort kort till?? hoppas du vill det.

Har använt samma die men gjorde ett tillägg ett hål med Sizzix Movers & Shapers Magnetic Die set 2 PK och här använde jag den minsta dien. Här kommer stämpeln från Tim Holtz Large Cling Rubber Stamp Set. Samma kant från Dreamweaver som på det översta kortet men här blev det crackle pasta. Blomman har jag gjort med två stansar från Tonic Studios Petal Pairs och Petal Pairs Petit.

Puhh nu skall jag sluta hoppas Du får en fortsatt bra dag, Birgitta…..

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Sizzix….

  1. snojbi skriver:

    Så himlans snygga kort.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *