Happy Day

Jag fick en idé om att göra ett kort med min nya embossingfolder Sizzix Diamond Plate och Inka Gold när jag också hittade det nya jättefina mönsterpappret med träden från Maja Design Vintage Summer Basics så var det klart.

För att jag skall få en större effekt av mitt mönster på embossingfoldern och Inka Golden så har jag klätt mitt cardstock med folietejp. Sen var det bara att kleta med min favoritfärg lila, Inka Gold.

Jag använde fingrarna och sedan låta det torka och det gick snabbt:-)

Jag hade bestämt mig för att skära ut 2 cirklar i mitt Maja Design papper, det gjorde jag med Sizzix Framelits Circles. 2 olika storlekar på cirklarna och sen satte jag mitt embossade cardstock under hålen. Allt fäster jag sedan på ett vitt kort.

Jag hade också ett härligt set från Sizzix Framelits Dies och clearstamps Butterflies, kul att man kan stämpla och sedan exakt ”klippa” ut stämpeln med Diesen som följer med. Och då fick min Cuttlebug jobba igen.

Så här:

Först stämplade jag mitt motiv med Versa Color Pinecone och embossade med clear. Sen la jag min dies över passade in den och lät den gå igenom Cuttlebugen. För att sedan ta upp den grå färgen i mönsterpappret lät jag göra en större fjäril i grått med diesen som lämpligt passar perfekt:-). Den lilla fjärilen gjorde jag en i lila och en i grå, den lila har jag förstärkt med en svart penna runt kanten och lite bling är aldrig fel så 3 stenar i mitten.

Även texten Happy Day fanns lämpligt med i setet från Sizzix och så här blev mitt färdiga kort.

Det var allt från mig idag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *