Pappers blocks förvaring?

Kan man kalla det för det? Här kommer i alla fall lite bilder på min nya favorit som hyser mina 6×6 block. Lådan heter ArtBin Super SEMI Satchel. Den är 15.25″X8″X6.25″ vilket blir cirka 38,5x20x16cm.  Jag brukar använda en sida som heter omvandla.nu när jag ska räkna ut inch och centimeter.

ArtBin Super SEMI Satchel

Den rymmer en hel del block som du ser.

ArtBin Super SEMI Satchel

De märken jag har i är Prima, MME, 7Gypsies, Cosmo Cricket, Echo Park, BasicGrey, Webster, Simple Stories, Bo Bunny, Maja Design mm. Tyvärr så går inte mina älskade Kaisercraft block ner då de är 6,5″x6,5″. *grrrrr*

ArtBin Super SEMI Satchel

Vissa som tex MME får man ”lägga” ner men det stör mig inte alls. Älskar att bara kunna dra ut hela lådan från hyllan, bläddra och få inspiration :-). Vad tycks?

Pyssla lugnt i solen. /Cicci

Det här inlägget postades i Förvaring. Bokmärk permalänken.

2 svar på Pappers blocks förvaring?

  1. Ankieg skriver:

    Väntar tills all min nya förvaring kommer:-)

  2. Pingback: Pappers förvaring 6×6″ | creativecicci

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *