Tim Holtz..

Hej i sommarvärmen!!

Nu har jag haft kul!! att jobba med och dekorera med aluminiumtejp är ju super kul.

 Här har jag gjort en ask 10x10x10 cm, locket är 10,5×10,5×3 cm. Alla papper på sidorna är 0,5 cm mindre än yttermåtten. Jag klädde dessa med aluminiumtejp från Biltema (förlåt Cicci). Sedan embossade jag med Sizzix Texture Fades Embossing Folders så läckert tycker jag, vad gillar du denna foldern? På med lite svart akrylfärg och sedan inka gold i copparfärg. Inka gold finns i 18 färger och den är så kul att jobba med kan sätta piff på det mesta.

På hörnen har jag satt Tim Holtz Idea-Ology Metal Box Corners. Gjorde en blomma med retrostansarna (som kan finns på REA just nu), svart cardstock, aluminiumtejp och sedan in i embossingfoldern. På blomman har jag tagit Inka gold i gold denna gången. Tagen fick också aluminiumtejp och på den satte jag en sönderbruten Tim Holtz Idea-Ology 2.5″ Ornate Plates With Long Fasteners, den var för stor att få plats och då tog jag till våld, annars är jag ganska fridsam av mig. Tack är från en Vilda stämpel.

Så gillade jag att det blev sommarvarmt och härligt så att jag kunde fota detta utomhus.

Ha det nu riktigt gott………..

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Tim Holtz..

 1. Pia À skriver:

  Urtjusig. Sitter i bilen på väg till cili in Papers, men vi kör lite sightseeing först 🙂 dvs felkörning.

 2. Tigerblomma skriver:

  Den här ska du vara riktigt stolt över! Den är bara så himla snygg!
  Kram

 3. Vildas Puck skriver:

  skitfräck 🙂 riktigt riktigt räckt
  Vildas Puck

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *