Morgonbär

En tidig sommarmorgon i farmors och farfars trädgård kan det bjudas på vinbär…
Älskar ljuset och färgerna i detta fotot!


Har hittat en ny favorit när det gäller papper (tycker fortfarande om Bo Bunny, så en till är väl mer korrekt att säga), nämligen Simple Stories (missa inte alla andra underbara papper som nyss kommit in!). Deras papperskit Baby Steps var helt perfekt i färg till mitt foto. Bakgrundspappret och det rutiga pappret kommer därifrån. Den blå fjärilsraden hittade jag  i lådan, har ingen aning om varifrån den kommer… I lådan fanns även lite blommor och bling.

Pappret A moment in time kommer från FabScraps. Bredvid sitter en påse från Canvas Corps med en tag som blivit lite dekorerad med distressfärger, en swirlstämpel och en trädmask (från the Crafter’s Workshop. Den heter Mini Branches Rev och kommer säkert in i webshopen snart igen).

Hoppas du gillar dessa papper lika mycket som jag! 🙂

 

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

1 svar på Morgonbär

  1. Vildas Puck skriver:

    Underbart fint…och ett härligt kort
    Vildas Puck

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *