Simple Stories Part 2

Halloj denna veckan kommer jag att följa upp mitt kort från förra veckan då jag visade det nya papprena från Simple Stories-Summer Fresh Double Sided Cardstock.

Denna veckan tänker jag visa hur man kan använda Vertical Journaling Cards, en typ av Cut-Outs 12 olika små kort på samma cardstock, men tänk på att man får köpa 2 papper för att kunna utnyttja alla 12 korten.

Så här ser alltså båda sidorna på pappren ut, en härlig sommar samling!

Jag valde ut 3 favoriter som jag tänkte kunde passa fint.

Visst kan man väl tycka att det är ett lite enkelt sätt att göra kort på då man redan har en färdig bakgrund. Men varför skall det vara så omständigt?

Dessutom heter serien Simple Stories så det tänker jag ta fasta på;-)

Så här blev min 3 färdiga, Vertical Journaling Cards alla lite olika men ändå så fina tycker jag!

Till detta kortet har jag valt en röd kort bas, den blå fickan har jag pimpat med en överbliven strip från Tonics-Floral strip, blommorna kommer från Petaloo och en liten pärla i mitten förstås. Stämpeln Everyone is the age of their heart kommer ifrån Vilda, Stämpeln You have all of my Love kommer ifrån My Mind´s Eye. Ett litet hjärta med en stämpel på #1 och lite Stickles Crystal på blommorna  så var kortet klart.

Nästa kort har jag valt en vit bas, fäst ett vit organzaband med en rosett på ena kanten. Hittade några blommor som jag tyckte passade bra i färgerna och en liten bling sten. Stämpeln kommer från Hero Arts ett clearstamps set som jag inte vet om det finns längre men tycker att texten är fin och blommorna som följer med stämpeln är jätte vackra, det har jag ju använt på baksidan av kortet. Lite Stickles Crystal och så var det kortet också klart.

Det tredje kortet har jag valt en grön kort bas, tyckte det passade fint till texten i ballongen. Stämpeln A pice of cake! kommer ifrån Vilda och den andra är en stämpel från ett set med bland annat luftballonger från Kaisercraft Up, up& Away. Inget som finns inne nu men går ju säkert att få hem om man vill special beställa, fråga Cicci så hjälper hon er:-). En liten fjäril Monarch från Martha Steward flyger i kapp med luftballongen och på baksidan av kortet har jag stämplat det små luftballongerna från Kaisercrafts Up,up&Away.

3 snabba kort blev det idag, kul att kunna göra några som inte tar så lång tid men ändå blir jätte fina tycker jag!

Bara några dagar till och sedan så skall man frossa i färska jordgubbar och färsk potatis!

Passar på att önska alla en skön midsommar.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *