Tonic Studios Simplicity Floral Strip

Denna veckan har jag provat den nya Tonic Studios Simplicity Floral Strip,  den är väldigt lätt att stansa med då den går på kugghjul och sen att den klarar av 400g Cardstock är ju helt fantastiskt. Jag börjar att stansa ut mina ”Stips” till mitt kort och snart har jag önskad mängd färdig.

Att det sen blir lite söta blommor över är ju ingen nackdel, vem vet när man kan behöva dessa?!

Pappren jag har valt kommer från Webster`s Pages just detta finns nog inte hemma i butiken men det finns massor av andra fina block med 6×6 papper och trots att jag har pappers förbud så råkar det komma med några nya hem då och då… För papper kan man väl aldrig få för mycket av eller hur?

För att min ”Strips” skall synas på kortet monterar jag det på en svart bakrund. Enklast tycker jag att det var att använda min Zig 2 penna för att klistra fast ”stripen” på det svarta cardstocket.

Texten jag valde till detta kortet  kommer från Sizzix Framelits Dies-Bicycle, går ju att använda till så mycket. Än så länge har jag ju inte visat något kort med Cyklarna som är så härliga. Hmm..får kanske bli till nästa vecka . Så håll utkik.

Sen har jag använt mig av Punchen från Tonics-Duo Corner Punch som i ena kanten gör ”biljett-hörn” och i andra kanten gör ”tags-hörn”, så himla användbar.  Jag har sedan chalkat kanterna på min ”biljett” och pimpat den med 3 bling stenar.

Så här blev mitt färdiga kort fäster ihop mina ”strips” med en lager-på-lager blomma från Petaloo och en bling i mitten.  Kanske inte så mycket färg som jag vanligtvis gillar men jag måste ju öva på att inte alltid bara välja färg:-)

Det var allt från mig idag nu skall jag njuta av semester i 4 veckor och hoppas att det inte blir regn hela tiden i alla fall.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *