Förvaring av spillpapper

Det är väl inte bara jag som har spillpapper liggandes lite här och var utan någon särskild ordning? Nä, trodde väl det. Lite synd, för jag glömmer ofta kolla mina spillbitar och skär ner nya papper i stället. Har nu hittat ett (eller några) system som skulle kunna funka ihop med min övriga pappersförvaring. Att sortera papper är bra pyssel i sommarregnet…

Mina cardstock (åtminstone några av varje färg) förvarar jag i min Crop in Styleväska så är de redo att ta med när man ska på träff.  Den som finns i butiken är svart och blå och har ett bättre handtag (som löper runt hela väskan för att hålla bättre) än min som är en modell äldre. Mycket papper ryms det…

Det ingår ett gäng avdelare med ficka på som är väldigt praktiska. Här stoppar jag spillbitarna av den typ av cardstock som kommer efter. Lätt att hitta (ledsen att bilden blev lite suddig…)

Övriga spillpapper (här finns både mönstrat och enfärgat blandat) läggs i denna låda som också rymmer mycket papper. De väntar på att bli sorterade lite bättre men tills jag har tid/ork/lust så ligger de bra här. Lådan har ett bra handtag som gör det enkelt att flytta på den.

Lådan har också kraftiga stöd så att den står stadigt på högkant. Annars är de staplingsbara om man hellre vill det. Finns i flera olika färger.

Jag gillar systemet med avdelarna i pappersväskan, dvs den lilla fickan för småbitarna. I butiken finns mappar, som säljs i 3-pack, med två sådana fickor på insidan. Enkelt att ha stora och små bitar på samma ställe för full koll på vad som finns. De går ner i Cropper Hoppers stora pappershållare och har små flikar som man kan märka.

Passar inte just dessa förslag så finns det gott om annan pappersförvaring. Jag drömmer om mappvagnen

Ja, då vet ni vad jag ska syssla med under semesterns regniga dagar 🙂 Eller… nä, jag hoppas på hyfsat väder, men det är ju bra att inte behöva vara sysslolös om det skulle bli regn. Fast det har jag nog inte varit i hela mitt liv. Det finns alltid projekt att ta tag i! Detta är ett av dem.

Det här inlägget postades i Förvaring. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *